reklama 11D

Finále šestiletých v Olomouci pro Urbanskou. Štětina skončil druhý

ikonka

Sedmnáctka koní se probojovala bezchybným základním kolem do rozeskakování sobotní finálové soutěže CSIYH pro šestileté koně. Dlouhou dobu v něm vedl český zástupce Jan Štětina s hřebcem Kannarco, nakonec skončil druhý za Polkou Malwinou Urbanskou.
19.06.2021 11:54  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Nejlepší výkon ve finálové soutěži Youngster Tour pro koně ve věku šesti let podala v závěru soutěže polská jezdkyně Malwina Urbanska v sedle hřebce Cachmer. V rozeskakování dosáhla na čas 34,63 vteřiny. 
 
O prvenství tak připravila dlouho vedoucího Jana Štětinu, který sedlal hřebce Kannarco. Za vítězkou zaostal pouhých 27 setin sekundy. Elitní trio uzavřela opět polská jezdkyně Malwina Urbanska, tentokrát v sedle hřebce Dargos. Jejich čas se zastavil na hodnotě 36,41 vteřiny. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE