reklama 11C

Trunda má za sebou čistý kros na MS v Lionu. Polepšil si o devět míst

ikonka

Miroslav Trunda má stále 37,5, zvýšená teplota to však není! V sedle klisny Ideale Coeur de la Licorine si drží na této výši bodové skóre i po dvou zkouškách MS mladých koní. Sobotní kros překonal bez penalizace a v čase. Posunul se tak na 21. místo.
17.10.2020 19:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Velmi spokojen může být se sobotním výkonem Miroslav Trunda. S klisnou Ideale Coeur de la Licorine překonal cross country při mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti konaném ve francouzském Lion D´Angers bez jediného trestného bodu, a tak mu zůstává skóre 37,5. Z 30. příčky se díky tomu posunul o devět míst vzhůru. 
 
Adéla Císařová s klisnou Amanou inkasovala 40 bodů za zastavení na překážkách č. 6C a 13A a dalších 36,4 za čas. V součtu tak má 117,9 bodů a je na posledním hodnoceném 33. místě. Gabriela Slavíková s Grantem byla v krosu vyloučena po pádu na překážce číslo sedmnáct. 
 
První je v této soutěžní kategorii šestiletých koní stále Brit Tom Mcewen s koněm MHS Brown Jack s 26,6 body. Na druhé příčce je nadále Němka Ingrid Klimke s Cascamarou, jež na vítěze ztrácí osm desetin bodu. Sobotní terénní jízdu zvládla taktéž bez penalizace.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE