reklama 11C

Příhoda: Ferreolus už má nového spolumajitele. V září se stěhujeme

ikonka

Začátkem tohoto týdne získal desetiletý valach Ferreolus, s nímž se Miloslav Příhoda kvalifikoval na olympijské hry v Tokiu, nového spolumajitele. Jak pro Jezdci.cz potvrdil jezdec, padesátiprocentní podíl od Romana Vobořila odkoupil Vladimír Malák.
03.09.2020 14:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12D
 
Od pondělí 31. srpna je vedle Miloslava Příhody druhým polovičním vlastníkem valacha Ferreoluse Vladimír Malák. „S Romanem Vobořilem se nakonec domluvili na odkoupení celého padesátiprocentního podílu. Smlouva byla podepsaná toto pondělí a kůň je již přehlášen,“ uvedl Miloslav Příhoda, pro něhož to znamená, že s „Ferdou“ bude moci nadále pokračovat v přípravách na účast při olympijských hrách v Tokiu 2021.
 
„Jedu nyní na finále Kritérií mladých koní a další týden plánujeme s Ferdou výjezd do Švýcarska na CCI4* v Avenches. Vracíme se v pondělí nad ránem a pak postupně začneme se stěhováním. Koně bych rád převážel do stájí Vladimíra Maláka ve Všeticích kolem 15. září. Předběžně jsme se domluvili, že u něj budu mít rezervovaných jedenáct boxů,“ prozradil Příhoda. 
 

PSALI JSME: Příhoda: Náš příběh s Ferreolusem nekončí. Rodí se nová spolupráce

 
Zářijové závody v Avenches by neměly být posledním letošním startem Miloslava Příhody s Ferreolusem. „Doufám, že se nezavřou hranice. Pokud ne, tak chceme jet ještě na jedny závody. Kam to přesně bude, to se rozhodneme po návratu ze Švýcarska, ale bude to buď do Itálie, Francie, případně do Holandska. Záleží to samozřejmě i na aktuální situaci kolem možného přesunu po Evropě,“ dodal náš přední reprezentant v jezdecké všestrannosti.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE