reklama 11D

Příhoda: Není potřeba Ferreoluse šponovat, na 130 cm skákal výborně

ikonka

Reprezentant ve všestrannosti a pravděpodobný olympionik Miloslav Příhoda se předešlý víkend představil v pražské Velké Chuchli i se svojí stájovou jedničkou Ferreolusem. „Skákal výborně, zatím jsem nadšený,“ prozradil v rozhovoru pro EquiTV.cz.
18.06.2020 17:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Nejen kompletní domácí parkurová reprezentace, ale i současný TOP jezdec všestrannosti Miloslav Příhoda startoval předešlý víkend v Chuchle Areně Praha. Z nového závodiště byl nadšený. 
 
„Jsem rád, že se mi podařilo přihlásit i při tak nabitých startovních polích. Tento plac je netypický, mj. tím, že je to tu všechno nové. Pro mladé koně je to velká škola, a právě proto jsem sem přijel,“ říká v úvodu rozhovoru pro EquiTV.cz. „Je to jedna z nejlepších arén v České republice, jak se to tady dozdobilo, tak to má formát světových kolbišť. – Jestli se zde povedou uspořádat mezinárodní závody, tak se sem lidé budou určitě rádi vracet. Do budoucna to má opravdu velký potenciál,“ pěje chválu na chuchelské kolbiště i celý areál.
 
S Ferreolusem startoval Příhoda na úrovní 130 centimetrů a ani nemá v plánu s ním skákat výš. „Pomalu se s ním chystáme na všestranností závody, které by se mohly rozeběhnout hned začátkem července. Mám již informace, že by se měly otevřít hranice s Polskem. To je nejdůležitější zpráva, protože to je pro nás hlavní destinace, kam vyrážíme na závody. – Zatím se to rozbíhá pozvolna, stihli jsme s Ferreolusem dvoje skokové závody, v Hradištku a tady v Chuchli, a musím říct, že jsem s ním moc spokojen. Šel čistě na úrovni 130 centimetrů, což je úroveň, kterou bude skákat na čtyřech hvězdách. Není potřeba ho šponovat víc,“ dodává Miloslav Příhoda.
 
Celý rozhovor s ním si můžete poslechnout prostřednictvím videa internetové televize EquiTV.cz.
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE