reklama 11D

Zářijové výjezdy: Příhoda a Ferreolus Lat míří na CCI4* do Avenches

ikonka

Tradičně silné zastoupení má parkurový sport v přehledu výjezdů na měsíc září. Jeho zástupci vyrazí do ciziny hned sedmkrát. Na pět závodů se chystají militaristé. Miloslav Příhoda se opět představí v sedle koně Ferreolus, a to při CCI4* v Avenches.
01.09.2020 08:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Celkem čtrnáct akcí je na seznamu reprezentačních výjezdů, který publikovala ČJF pro měsíc září. Hned v prvním týdnu se představí Emma de Moussac na CSI v Exloo, odkud se přesune ještě před víkendem do Valkenswaardu. Spolu s ní se představí v Exloo Barbora Kejvalová a Kristýna Schutte a ve Valkenswaardu bude závodit po boku Valentýny Kukové.
 
Ve dnech 10. – 13. září pak bude tento areál hostit CSI5* Global Champions, během něhož se pojede jak Global Champions Grand Prix, tak týmové soutěž Global Champions League. Na soupiskách nechybí členka Prague Lions Anna Kellnerová, která bude v úrovni pěti hvězd soutěžit v sedle Colanda a Catch Me If You Can.
 

Čtěte také: Tops navzdory konoraviru. Ve Valkenswaardu se pojede Global Champions

 
V polovině září se Češi objeví také na CSI Kronenberg. V seznamech účastníků figuruje Emma de Moussac, Anna Held či Martin Řezníček. Početná výprava se chystá na CSIOchJYU25 do rakouského Lamprechtshausenu. Celkem je přihlášeno bezmála třicet jezdců s více než padesáti koňmi. Z českých reprezentantů jmenujme Sofii Najmanovou, Adélu Opatrnou, Petru Pařenicovou, Viktora Skuteckého, Kláru Hlaváčkovou nebo sestry Vítkovy. O týden později bude při CSI Ranshofen závodit Nikola Bielíková a o posledním víkendu nastoupí Anna Kellnerová k pětihvězdovým soutěžím v Grimaud ve Francii.
 
Pět mítinků ve všestrannosti se neobejde bez české účasti, přičemž jedním z nich je domácí CCI v Borové. Češi zamíří také do Langenhagenu a Sopot. Ve francouzském Avenches pojede ve dnech 11. – 13. září Miloslav Příhoda s Ferreolem Lat soutěž CCI4*-S. Stejná obtížnost prověří formu našich jezdců i v Baborowku o dva týdny později. Tam se představí Jaroslav Abík, Pavel Březina, Petr Myška, Eliška Opravilová a Miroslav Trunda.
 
Zahálet nebudou ani jezdci spřežení. Do Vecsese míří během prvního zářijového víkendu Jiří Nesvačil. Jeho bratr Radek se zúčastní o týden později závodů v Lähdenu.
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE