reklama 11C

Červencové zahraniční výjezdy: Příhodu čeká start v CCI4* ve Strzegomi

ikonka

Miloslav Příhoda se s Ferreolem chystá o prvním červencovém víkendu na start v mezinárodní soutěži CCI3*-S ve Strzegomi. O dva týdny později okusí olympijská dvojice čtyřhvězdovou úroveň. Výjezdů Čechů však bude v červenci mnohem víc.
29.06.2020 14:55  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

 
Devět mezinárodních akcí s českou účastí figuruje na seznamu České jezdecké federace pro sedmý měsíc roku 2020. Všestranná dvojice kvalifikovaná na olympijské hry do Tokia Miloslav Příhoda a Ferrolus Lat nastoupí nejprve ve dnech 2. – 5. července do CCI3*-S Strzegom, o dva týdny později to už bude CCI4*-S. Je to první velká prověrka po uvolnění epidemiologických opatření v souvislosti s Covid 19.
 
Do polské Strzegomi se však na dvoje červencové závody chystá celá řada českých jezdců. Ve třech hvězdách odstartují v prvním turnusu ještě Pavel Březina a Robert Pokorný. Do CCI2*-S nastoupí Michaela Balounová, Lucie Husková, Kristýna Krakovská, Gabriela Slavíková, Patrik Sukdolák a Miloslav Příhoda. 
 
V polovině měsíce se v čtyřhvězdové soutěži vedle Příhody s Ferreolem představí i Petr Lacina v sedle klisny Kamikatze. Do CCI3*-S jsou nahlášeni Miroslav Trunda s Trnkou Ruf a Starlingtonem. Ve startovní listině se objeví také Jaroslav Abík, Petr Lacina, Petr Myška, Diana Lochmanová. Bez české účasti nezůstane ani CCI2* a CCI1*.
 
Parkuroví jezdci míří rovněž do Polska, ale také do Belgie a Francie. V Ciekocinku setrvávají do začátku měsíce Sára Vingrálková, Nikola Bielíková, Eliška Hansedlová a Michaela Hasnedlová.
 
Na CSI2* ve francouzském Grimaud bude od 2. července závodit Anna Kellnerová a v Belgii v Lieru budou reprezentovat Emma de Moussac a Martin Řezníček. V dalších dvou víkendech absolvují sestry Emma a Charlotta de Moussac CSI v Opglabbeeku, ve dnech 16. – 19. července je doplní ještě Valentýna Kuková. Od 23. do 26. července budou v Lieru závodit Anna Kellnerová, Emma de Moussac a Valentýna Kuková.
 
Drezura má v seznamu výjezdů také svoje zastoupení. O posledním víkendu bude při CDI4* Achleiten reprezentovat Michal Košťál s valachem Little Jackem.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE