reklama 11C

Dění v týdnu: Mladí drezurní a parkuroví reprezentanti míří do Hagenu

ikonka

Druhý červnový týden nabídne znovu celou řadu mezinárodních závodů v zahraničí, na které se chystají čeští jezdci. Jedním z cílů je německý Hagen, kam zamíří drezurní i parkurová reprezentace. Živo bude i na domácích kolbištích.
07.06.2021 16:29  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Do několika koutů Evropy se vydají během druhého červnového víkendu čeští jezdci. Emma de Moussac nastoupí do CSI4* v St. Tropez a její sestra Charlotte bude soutěžit při CSI2* v Barceloně.
 
Jaroslav Šíma by se měl představit v belgickém Opglabbeeku při CSIYH pro mladé koně a Sára Vingrálková je nahlášená do Lieru.
 
Dalším z cílů je Hagen. Tam se odehraje CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce. Na soupisce České jezdecké federace figurují junioři Eliška Hasnedlová, Mariana Michlíčková a Oliver Písařík a do kategorie mladých jezdců by měly nastoupit Anna Held, Linda Portychová, Natálie Soukupová a Kateřina Tomanová.
 
Na stejném závodišti proběhne také drezurní CDIO pro jezdce v mládežnických kategoriích. Českou republiku budou reprezentovat Daniela Prokešová, Veronika Sedláčková a Johana Vášáryová v soutěžích pro děti. Poslední jmenovaná jezdkyně pojede i juniorskou rundu a do rundy pro mladé jezdce je nahlášená Laura Lišková.
 

Domácí kolbiště také žijí

 
Živo bude i na domácí půdě. V plánu je na třicet závodů po celé republice. V úterý 8. června se v Hradištku odehraje druhé kolo skokových Kritérií mladých koní. A o víkendu se tam pak bude skákat v rámci Champions Tour až do stupně ST*. 
 
Písek hostí jednodenní závody, a to v sobotu 12. června. Skákat se bude také v Trojanovicích, Opavě či Mariánských Lázních. V Brně Panské líše se pojede drezura, Štěnovický Borek hostí reiningové závody.
 
Ožije také Chuchle Arena Praha, kde od 10. do 13. června proběhne další kolo Českého skokového poháru.
 
 
Ilustrační foto: Stanislav Pitela



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE