reklama 11B

Eva Vavříková podruhé triumfovala v Šamoríně. Češi ovládli čtyři úlohy

ikonka

Čeští drezurní jezdci sbírají úspěchy na mezinárodních závodech CDI v Šamoríně. V pátek 4. června dokázali zvítězit hned ve čtyřech úlohách. Už druhý triumf si připsala Eva Vavříková s klisnou Belle Ennie. Komu se také dařilo, čtěte níže.
04.06.2021 16:36  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Českým drezurním jezdcům se při CDI v Šamoríně daří. V pátek 4. června se představili v pěti kategoriích a hned ve čtyřech se právě jezdcům v českých barvách podařilo zvítězit.
 
V ranní soutěži pro mladé pětileté koně obsadila první místo Ariela Dvorská na vestfálském hřebci Moschino 9. Jejich známka měla hodnotu 83 %. 
 
Vítězství si připsala také Kateřina Sekaninová s klisnou Handiness (71,411 %) v soutěži pro děti v rámci CDICh. Druhá dojela Marie Holíková na Buffalovi a Kristýna Přikrylová s Lowenem skončila čtvrtá.
 
Sdílené první místo vybojoval Michal Knoflíček s Dublinem v úloze St. George, v níž dostal od rozhodčích 70,098 %. 
 
Už druhý triumf v Šamoríně předvedla Eva Vavříková s klisnou Belle Ennie. Po čtvrtečním úspěchu vyhrála i individuální úlohu pro mladé jezdce. Předvedla výkon oceněný známkou 71,128 %.
 
V soutěži jezdců na pony se z českých reprezentantek dařilo nejlépe Anně Procházkové s valachem Nice Guy (68,810 %), která obsadila čtvrtou příčku. O jednu pozici níž se umístila Zuzana Hradilová s ryzákem Arturo Martini. 
 
V početné konkurenci si v soutěži juniorů vedla nejlépe Tereza Matoušková, která s hnědákem Paolem Il Bello obsadila osmé místo, když dostala bezmála 68 %.
 
Foto: Eva Vavříková, Monika Procházková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE