reklama 11B

Knoflíček vyhrál malou rundu v Šamoríně, Matoušková druhá mezi juniory

ikonka

Česká ekipa opouští Šamorín s radostí. Při nedělním programu CDI zněla opět národní hymna díky Michalovi Knoflíčkovi, který ovládl IM-1 kür. Dařilo se i juniorce Tereze Matouškové, která dojela druhá, stejně jako Kateřina Sekaninová mezi dětmi.
06.06.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Poslední den mezinárodních drezurních závodů CDI v Šamoríně byl po české jezdce stejně úspěšný, jako ty předchozí. Na programu byly v neděli 6. června volné úlohy v několika kategoriích.
 
Michal Knoflíček zakončil svou účast v seniorské malé rundě vítězstvím v IM-1 kür, když v sedle Dublina dostal 74,200 %. 
 
Stoupající formu předvedla v Šamoríně juniorka Tereza Matoušková. Té se nedělní Freestyle vydařil natolik, že obsadila druhou příčku. Sedlala bavorského valacha Paola Il Bella a zajela za bezmála 73 %.
 
Bronzovou příčku brala Anna Procházková (73,783 %) na pony Nice Guy v soutěži CDIP, čtvrtá pak dojela Zuzana Hradilová s Arturem Martini. 
 
V dětské úloze byla nejvýše opět Kateřina Sekaninová s Handiness, když dostala od rozhodčích skoro 75 %, což stačilo na druhé místo. Třetí skončila Marie Holíková s Buffalem.
 
Nejvyšší vypsanou úlohu dne, Grand Prix Speciale, ovládl domácí jezdec Michael Bugan na valachovi For President. Za svou jízdu dostal 71,447 %.
 
Foto: Markéta Matoušková, Monika Konhefer, Marcela Hradilová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE