reklama 11B

Čeští jezdci zářili na CDI v Šamoríně. Vavříková zaznamenala hattrick

ikonka

Sobotní program CDI v Šamoríně se českým reprezentantům vydařil skvěle. Eva Vavříková zakončila účast v rundě pro mladé jezdce třetím vítězstvím. Přední příčky včetně těch nejvyšších zaznamenaly i další dvojice v českých barvách.
05.06.2021 21:08  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Českým drezurním jezdcům se dařilo i během třetího soutěžního dne závodů CDI, jež se koná od 3. do 6. června v Šamoríně. Evě Vavříkové se povedlo potřetí zvítězit v rundě pro mladé jezdce. V sedle klisny Belle Ennie vyhrála i Freestyle, a to se ziskem bezmála 73 %.
 
Další prvenství si připsala také Ariela Dvorská, která startovala v úloze pro mladé pětileté koně s hřebcem Moschinem 9. Jejich známka měla hodnotu 83,200 %.
 
Sobotním vítězem je i Michal Knoflíček, který nenašel přemožitele s Dublinem v úloze IM-1. Zajel jí za téměř 72 %.
 
V dětské rundě se nejvíce dařilo Kateřině Sekaninové (76,675 %). Ta dojela s Handiness druhá. O jednu příčku za ní byla Kristýna Přikrylová na Lowenovi a pátá dokončila Marie Holíková s Buffalem. 
 
České barvy byly také na dvou bronzových příčkách. V silné konkurenci juniorské kategorie obsadila s 70,049 % třetí místo Tereza Matoušková na Paolo Il Bello. A třetí skončila také Anna Procházková s Nice Guy v úloze pro pony.
 
Foto: Lukasz Kowalski, Jana Vavříková, Helena Dvořáková, Markéta Matoušková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE