reklama 11C

Decathlon.cz nabízí: Vyzkoušejte nové uzdečky a uzdy značky Fouganza

ikonka

/PR článek/ Značka Fouganza neustále rozšiřuje sortiment tak, aby byli spokojení rekreační i sportovní jezdci. Nyní přichází s nabídkou drezurní uzdečky a uzdy. Obojí vás zaujme díky atraktivnímu designu, jenž vznikl na základě přání zákazníků.
17.03.2022 16:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Nabídka značky Fouganza se neustále rozšiřuje. Cílem je dopřát pohodlí a kvalitu za dostupnou cenu jezdcům i koním. Více se nyní soustředí také na požadavky sportovních dvojic v jednotlivých disciplínách. Nově vám proto Decathlon představuje hned dvě uzdečky, které ocení především milovníci drezury. 
 
Drezurní uzdečka 900 vznikla na základě přání zákazníků, kteří v nabídce postrádali uzdečku s bílým podložením. Právě design je to, co okamžitě přitáhne pozornost. Čelenka je zdobená třpytivými krystaly a na čele prohnutá do písmene V. Hlavním prvkem je ovšem široký nánosník vypodložený bílou kůží, která jej lemuje, a dotváří tak celkový elegantní dojem. Podpínací řemínek lze odepnout a očko schovat.
 
Vzhled ale není jedinou předností této uzdečky. Všechny nové produkty jsou navrhovány s maximálním důrazem na pohodlí koně. V tomto případě byla opět zvolena kombinaci buvolí kůže s podšitím z hověziny, kterou prověřily už tisíce jezdců z celého světa. Je totiž použita i na tolik oblíbených modelech řady 580 a známá pro svou měkkost už od prvního použití.
 
V citlivých místech koňské hlavy jsme použili pěnový materiál pro větší změkčení, konkrétně jde o nátylník, nánosník a čelenku. Na nánosníku, jakožto tlakovém bodu, je výplň silnější a může pár nošení trvat, než se tvaru nosu plně přizpůsobí.
 
Samotný nátylník je anatomicky tvarovaný, aby nevytvářel nežádoucí tlak na týlu. Dokonce vůbec nezasahuje do krčních obratlů - po obou stranách týlu jsou měkké pěnové podložky spojené můstkem. Tuto uzdečku oceníte nejen do závodního obdélníku, ale parádu udělá i na tréninku. 
 
Pro zkušené dvojice, které již absolvují úlohy na uzdě, je určena druhá novinka v drezurní kolekci. Tou je Uzda 2v1 řady 900. Ta je taktéž vyrobena z buvolí kůže podšité hovězinou, takže se lze spolehnout na pohodlí i dlouhou výdrž. Anatomicky navržený dělený nátylník snižuje tlak na týl a oblast kolem uší, takže je pro koně pohodlnější. Lesklý nánosník a čelenka z kulaté kůže dodávají moderní vzhled a podtrhují eleganci koňské hlavy. 
 
V čem je ale tato uzda speciální? Ve svém konceptu. Druhé lícnice jsou narozdíl od původního modelu snímatelné, z uzdy tak lze během chvilky udělat uzdečku. Drezurním jezdcům proto stačí k práci nebo na závody pouze jeden kousek, který si přizpůsobí dle potřeby. 
 
Obě novinky jsou prodávány bez otěží, protože každému do ruky vyhovuje něco jiného. Velmi oblíbené jsou například drezurní otěže 500 Grip s vnitřní pogumovanou stranou, které poskytují dobrý kontakt a neprokluzují. 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE