reklama 11B

Decathlon.cz nabízí: Praktické vybavení do stájí a jezdeckých oddílů

ikonka

/PR článek/ Decathlon nabízí celou řadu produktů. Pořídit můžete vybavení pro koně i pro jezdce, od úplných začátečníků až po pokročilé. Co mají všichni milovníci koní společného? Potřebují ve stájích dobrou organizaci a praktičnost.
02.03.2022 16:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V Decathlonu najdete výbavu pro úplné začátečníky a rekreační jezdce, ale na své si u nás přijdou i pokročilí. Jsme sme tu pro vás od vašich úplných začátků a s našimi výrobky vás doprovázíme až k intenzivnímu trénování.
 
Decathlon je oblíbenou značkou nejen mezi jezdci, ale i v jezdeckých klubech. Ve stájích se pravidelně setkáváme s výbavou pro koně, jako jsou podsedlové dečky, kamaše nebo boxy na čištění.
 
Kdo vede jezdecký klub nebo kroužek jistě ví, jak důležitá je dobrá organizace a bezpečnost při pohybu u koní nebo při samotném sportování. Naše výrobky se snažíme adaptovat tak, aby vyhovovaly všem uživatelům a jejich použití bylo snadné, ale zároveň byly designově atraktivní
 
Pokud vedete jezdecký kroužek, nebo o tom přemýšlíte, měli byste myslet i na to, že se vám denně u koní budou střídat lidi různého věku i charakterových vlastností. 
 
Noví nadšenci jezdeckého sportu ještě nevnímají to, že nezkušený pohyb u koní může být nebezpečný jak pro člověka tak i pro koně. Nevědí, jak je důležité koně vyhřebelcovat a správně nastrojit. Vše je nutné novým nadšencům ukázat a zkontrolovat jim vše potřebné, případně je upozornit na nesprávnou přípravu koně před zahájením lekce.
 
Ve stájích má často každý kůň kvůli hygienickému hledisku své vlastní čištění. Aby to tak i nadále zůstalo, není špatné mít takové čištění popsané a viditelně umístěné u boxu nebo v místě uskladnění. Jedna z našich prakticých tašek ALL IN, která nabízí možnost zavěšení na dveře boxu, toto umožňuje. Je v ní možné nechat nejen čištění, ale také základní potřeby pro nastrojení koně. Díky funkci Clean system na dně tašky umožňuje čištění bez vyskládání obsahu. 
 
U samotného tréninku na jízdárně se hodí mít při ruce lonž a lonžovací bič, kdyby byly při výcviku náhodou třeba. Od věci není ani náhradní bičík, aby se hodina nenarušovala případným vracením se do stáje.
 
U jezdců začátečníků se osvědčily otěže s barevným rozlišením pro správné umístění rukou při jejich držení. Je s nimi jednoduše vidět, jestli rukou otěže neprokluzují a lépe si to mohou pohlídat i samotní začínající jezdci.
 
Z jezdecké stránky je určitě zajímavá jedna z novinek pro minulý rok. Třmeny 500, které se díky jedinečnému systému při pádu otevřou a uvolní nohu. Široká nášlapná plocha poskytuje vynikající oporu a protiskluzový vzorek na nášlapu zajišťuje vynikající přilnavost. Pravidelnému jezdci by pak mohly zmírnit problémy s bolavými koleny. 
 
Jezdecký klub nepotřebuje výbavu jen pro jezdce a koně, ale i pro samotný chod areálu. Zakoupit můžete například kýble na žrádlo či ohradníkové systémy. To vše a ještě víc nabízí e-shop. Po domluvě je možný také nákup na fakturu.
 
Chod jezdeckého areálu je organizačně velice náročný a je třeba, aby vše fungovalo tak, jak má. Například je nutné správně skladovat žrádlo pro koně, aby se předcházelo nechtěným možným problémům. Je dobré si zařídit ke každému koni jeho vlastní kýbl s nadepsaným jménem. Decathlon nabízí lidmi již oblíbený 17l kbelík s uzavíratelným víkem, který lze zakoupit hned ve dvou barvách. 
 
Určitě všichni na jízdárně uvítají stájovou lopatku a hrábě na bobky. Při delším pobytu koní v boxu se může hodit rozptýlení v pobodě míčku, a i ten v Decathlonu naleznete. 
 
Decathlon je tu pro vás nejen ve vašich jezdeckých začátcích, ale snaží se vás doprovázet i v každodenním režimu stáje. 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE