reklama 11D

Decathlon nabízí: Bederní deka je praktický pomocník pro chladné dny

ikonka

/PR článek/ Bederní deka je praktický pomocník nejen pro chladné dny. Decathlon nabízí hned několik typů. Ať už se jedná o lehkou reflexní deku, bederku za sedlo nebo propracovanou bederní deku 3v1. Stačí si jen vybrat.
06.11.2021 14:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

 
Ať už máte koně oholeného, nebo ne, bederní deku na ježdění zřejmě používáte. V tomto článku vám představíme tři typy bederek, které můžete pro svého koně pořídit v Decathlonu, respektive na e-shopu. Tak jdeme na to. 
 
Bederní deka v černo-oranžovém provedení s reflexním trojúhelníkem je skvělá pro jezdce, kteří se při vyjížďkách pohybují v blízkosti frekventovaných silnic. Barva deky sama o sobě je velmi výrazná a dobře na dvojici upozorní i v lese. Reflexní motiv výstražného trojúhelníku s jezdcem na koni se zvýrazní po dopadu světel od automobilů.
 
Tato bederka je hodně lehká, není nijak podšitá ani nepromokavá. Můžete ji použít v jakémkoliv ročním období, kdy vyjíždíte s koněm za šera či mlhy. Snadno ji taky natáhnete přes fleecovou deku. 
 
Někteří jezdci preferují bederku pouze za sedlo. Víme, že se občas hůře shání, ale u nás je součástí standardní nabídky. Bederní deka POLAR 560 je vyrobena z fleecu a chrání koňská záda před profouknutím. Pomocí pružných pásků se bederka připne k zápinkám sedla, a to jednobočnicového i dvoubočnicového. Podle zkušeností našich zákazníků je možné ji používat i s westernovým sedlem. 
 
Za sedlo je určen také nepromokavý model bederní deky Allweather. Hlavní materiál je prodyšný a podšitý síťovinou. Pro oholené koně je vhodný na jaro i podzim, pro koně neholené se hodí i v zimě jako ochrana před deštěm nebo sněžením. Z koně se snadno sundavá díky 
 
A co je na těchto dvou bederkách skvělé? Jejich kompatibilita. Fleecovou a nepromokavou deku můžete sepnout dohromady.
 
Na principu spojení dvou vrstev funguje také Bederní deka 500 3v1, která je vůbec nejpropracovanější z celé naší nabídky. Koupí jednoho produktu totiž získáte hned tři, které můžete používat v závislosti na počasí. Na ježdění za sucha použijete fleecovou vrstvu, která koně zahřeje. Naopak do deště v teplejší den se hodí pouze nepromokavá vrstva. 
Jejich spojením, které je hotové za pár sekund díky zipu, získáte zateplenou a nepromokavou bederku. 
 
Ve všech třech případech se deka zapíná na suchý zip u kohoutku. Pod holení je oproti jiným dekám více vykrojená, nebrání tak ani kontaktu při pobídkách. Pokud chcete získat více tepla pro sebe, můžete ji místo pod bočnicí vést přes svoje stehna. 
 
Všechny bederní deky z Decathlonu můžete v pohodlí domova vyprat na 30 stupňů.
 
Nesmíme zapomenout zmínit také to, že v prodeji je samozřejmě i pouze fleecová bederka s reflexními prvky nebo vykrojená deka určená k práci na lonži nebo v kolotoči. Stačí se podívat do kategorie bederních dek na e-shopu. 



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE