reklama 11D

Decathlon nabízí: Kožená uzdečka Fouganza nově i s mexickým nánosníkem

ikonka

/PR článek/ Už dva roky jsou na trhu originální uzdečky Fouganza z řady 580. Za tu dobu si získaly řadu příznivců - sportovní i rekreační jezdce. Nyní přišel čas nabídku rozšířit také o uzdečky s mexickým nánosníkem.
29.09.2021 13:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Jsou to už dva roky, co Fouganza na trh přinesla originální uzdečky řady 580. Za tu dobu si získaly řadu příznivců - sportovní i rekreační jezdce. Nyní přišel čas nabídku rozšířit také o uzdečky s mexickým nánosníkem!

Ty neztrácejí nic z krásy ani funkčnosti původních uzdeček, pouze doplňují nabídku pro majitele koní, kteří pracují na jiném, než anglickém nebo kombinovaném nánosníku. 

Všechny uzdečky z této řady jsou vyrobené z buvolí kůže, která je podšitá hovězinou. Díky tomu zůstávají krásné dlouhou dobu i při každodenním používání. Péče o ně není nijak složitá, stačí je ošetřit glycerinovým mýdlem a hydratačním mazáním. 

Velkou výhodou zvolených materiálů je jejich pohodlí. Hned od koupě jsou uzdečky měkké a pro koně příjemné na nošení. 

K pohodlí přispívá také anatomický tvar nátylníku, který umožňuje volný pohyb uší, a čelenky, která netlačí na nervová zakončení nad skalní a spánkovou kostí. Uzdečky jsou navíc vypodložené ještě pěnou v tlakových bodech na týlu, čele a nosu. Všechny přezky mají navíc kožené podložení. 

Zapínání uzdečky jezdci usnadňují protáčivé válečky na přezkách a inovativní rychlo-zapínání podhrdelníku na karabinku. 

Uzdečku s mexickým nánosníkem jsou v nabídce hned ve dvou provedeních:

Prvním z nich je černá varianta STRASS pro milovníky lesklých kamínků. Těmi je zdobená nejen čelenka, ale i samotný nánosník. Váš kůň bude zářit i na dálku! Linie uzdečky ve spojení s blyštivými kamínky podtrhují krásu koňského parťáka. 

Druhá varianta je zase určena jezdcům, kteří preferují hnědé vybavení. Model SURPIQUE kombinuje dva odstíny hnědé - tmavší hnědou a karamelovou. Ta lichotí koním všech barev. Kůže je navíc prošívaná bílou nití, uzdečka tak působí moderním, ale elegantním dojmem zároveň. 

Pro uskladnění doporučuje Decathlon tašku na uzdečku, která se hodí nejen při cestování, ale i doma v sedlovně. 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE