reklama 11D

Decathlon nabízí: Praktické doplňky ke koňským dekám vám přijdou vhod

ikonka

/PR článek/ Máte k dispozici různé deky pro vašeho koně, ale pořád vám něco chybí? Decathlon nabízí celou řadu doplňků ke koňským dekám, jako jsou chrániče hrudníku před odřením, fleecový nákrčník nebo vestička.
26.01.2022 14:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Nakoupili jste pro svého koně celou řadu nepromokavých i stájových dek, ale pořád vám k nim něco chybí? Fouganza nabízí hned několik doplňků, které by vám mohly přijít vhod. 
 
Chránič hrudníku se skvěle hodí pro koně citlivé na plecích. Zabráni totiž odírání od deky, a to pomocí měkoučkého syntetického beránku. U nás tento kousek není prozatím příliš známý, ale v sousedním Německu nebo Anglii je velmi oblíbený. Nasadit se dá na stájovou deku od kteréhokoli výrobce. Jednoduše se zastrčí za deku a sepne patentkem. Z vnitřní strany je pro koně měkký (a hřejivý), z vnější naopak z hladkého materiálu, aby se až tolik nešpinil. Nespornou výhodou je také možnost si chránič vyprat doma v pračce na jemný program.
 
V hodnocení na webu si vysloužil známku 4.23/5 a několik komentářů: “Další skvělá vymoženost od značky fouganza, velmi dobře sedí na dece, beránek je příjemně měkký a dobře vylepšuje komfort nošení deky v zimě pro koně.”
 
Další možnou ochranou před odíráním od deky je pružná vestička. Ta je díky elastanu schopná obepnout každou linii koňského těla a dokonale se mu přizpůsobit. Koně tak nikde netlačí ani neškrtí. Využijete ji pod stájové i výběhové deky. 
 
Pro oholené koně je samozřejmostí přidávat k dece také ochranu krku. Multifunkční volbou je fleecový nákrčník. 200g fleece brání pronikání chladu v oblasti šíje. Chránič je navíc prodloužený až na plece, což má hned dvě funkce. Zaprvé chrání koně před odřením od deky a zadruhé zajišťuje lepší stabilitu na těle. Správné upevnění je možné pomocí pěti suchých zipů ze spodní strany krku a na plecích, takže koni skutečně padne. Přezky jsou navíc ploché, aby pod dekou netlačily. 
 
Inovativní je náš systém skladů na šíji. Ty se roztahují, když kůň skloní hlavu, a pohyb je pro něj tím pádem pohodlný. Navíc zabraňuje vytrhávání hřívy. 
Nákrčník poslouží samostatně v kombinaci se stájovou dekou i jako spodní vrstva pod nepromokavý krk do výběhu. 
 
Hodilo by se vám k dekám spíš něco drobného? Například náhradní karabiny, pružný obřišník nebo popruhy za zadní nohy? Navštivte naši kategorii Dek pro koně na e-shopu, všechno tam najdete. 



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE