reklama 11D

ČSP 2019: Lindě Portychové se v Martinicích daří. Po MČR vyhrála i CJC

ikonka

Vítězkou starší kategorie finále Czech Junior Cupu 2019 se stala Linda Portychová, která na martinickém kolbišti před necelými dvěma měsíci vyhrála i mistrovství České republiky jezdců do 25 let. Tentokrát dominovala s Nogalinou Z.
22.09.2019 13:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Linda Portychová má skvělou formu i dva měsíce po triumfu při mistrovství České republiky v parkurovém skákání jezdců do 25 let. Na matinickém kolbišti vybojovala další prvenství, a to v kategorii B finále Czech Junior Cupu. S Nogalinou Z nechybovala v základní části, ani na zkráceném parkuru pro deset nejlepších dvojic a s časem 40,80 nenašla přemožitele. 
 
Druhá Tereza Svobodová v sedle Cartageny W měla také čisté konto, ale čas měla o bezmála vteřinu pomalejší. Podobně na tom byla i Kateřina Matušková na devítileté klisně F.Triomf. Ostatní účastníci v jedné, nebo druhé části soutěže alespoň jednou chybovali. 
 
Kompletní výsledky najdete na www.ceskyskokovypohar.cz. On-line přenos ze všech nedělních soutěží nabízí internetová televize EquiTV.cz a dostupný je i na stránkách Asociace ČSP.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE