reklama 11B

Aleš Suchánek: Situace s termíny ČSP je složitá, ale ne neřešitelná

ikonka

Již nyní vše nasvědčuje tomu, že 19. ročník Českého skokového poháru nebude dle původních plánů odstartován na martinickém kolbišti v polovině dubna. Jaké jsou ve hře varianty, to nastínil event manažer této domácí parkurové extraligy Aleš Suchánek.
30.03.2020 19:48  |  Autor: Pavlína Záhorová, Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
To, že Český skokový pohár nezačne letos v dubnu, je v tuto chvíli již jasné. Event manažer tohoto parkurového seriálu Aleš Suchánek je však přesvědčený, že i za předpokladu pozdějšího otevření sportovní sezony je zvládnutelné uspořádat všech dvanáct plánovaných mítinků devatenáctého ročníku. 
 
„Samozřejmě sledujeme informace ohledně aktuálního vývoje v České republice. Čekáme na chvíli, kdy se opět otevřou školy a uvolní se sportovní prostředí. V tu chvíli budeme velmi rychle reagovat a upravíme po vzájemné dohodě letošní kalendář Českého skokového poháru,“ říká.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Robert Smékal: V Brně je pohoda. Zatím necháváme všemu volný průběh

 
„Zažíváme období, které ještě nikdo z nás neprožil, je to tedy situace rozhodně složitá, nicméně ne neřešitelná. Jak nové informace budou přicházet, tak na ně budeme reagovat. Možných scénářů je hned několik,“ pokračuje Aleš Suchánek.
 
„Kalendář závodů zaznamená samozřejmě několik úprav, to je již nyní jisté, prostor pro změny a posuny tam každopádně je. Jakmile se sportoviště otevřou, půjde o velmi rychlou dohodu v rámci Asociace Českého skokového poháru. Jsme přesvědčeni, že je stále reálné uspořádat všech dvanáct kol. Zatím však konkrétní varianty termínových úprav nemohu publikovat, jelikož se vše může ještě opakovaně změnit,“ dodává.
 

PSALI JSME: Kateřina Vrbová: V Martinicích jsou stáje majitelům koní dál otevřené

 
V předešlých dnech jsme hovořili i s několika pořadateli dílčích kol Českého skokového poháru. Jejich komentáře si můžete přečíst v příspěvcích pod odkazy níže.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE