reklama 11D

ČSP 2019: Dětský Czech Junior Cup ovládla Johana Laura Šebestová

ikonka

Dětskou šampionkou v Czech Junior Cupu se stala Johana Laura Šebestová, která jako jediná dokázala celou soutěží projít bez trestných bodů. Nebýt drobné penalizace za čas při základní části soutěže, vyhrála by ve finále rychlejší Natálie Kovářová.
22.09.2019 11:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Z deseti dvojic postupujících do finálové části dětského Czech Junior Cupu udržela čisté konto pouze Laura Johana Šebestová s desetiletým valachem Marcantem 1. 
 
Ta startovala jako poslední v základní části a odsunula tak na druhé místo Natálii Kovářovou v sedle osmiletého Corbina, jež zaznamenala pouze jeden trestný bod za překročení času při absolvování základního parkuru. Finálový čas přitom měla rychlejší než Laura Johana Šebestová.
 
Jedním z těch, kteří vstupovali do finále pro 10 nejlepších dvojic s nulou na bodovém kontě byl Oliver Písařík na Doně 9. Jenže tentokrát se jedné chybě neubránil. Díky bezkonkurenčně nejrychlejší jízdě skončil třetí. Cílem projel v čase 39,30 sekundy. 
 
O necelou vteřinu pomalejší byl Viktor Skutecký s Jolly Jokerem 1. Také on inkasoval čtyři body za poboření jedné z překážek ve finále. Musel se tak spokojit se čtvrtou příčkou. 
 
Kompletní výsledky najdete na www.ceskyskokovypohar.cz. On-line přenos ze všech nedělních soutěží nabízí internetová televize EquiTV.cz a dostupný je i na stránkách Asociace ČSP.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE