reklama 11A

ČSP 2019: Anna Helebrantová je vítězkou finále seriálu U25

ikonka

Velkému finále Českého skokového poháru předcházelo vyvrcholení nejmladšího z rámcových seriálů pod hlavičkou Asociace ČSP pro jezdce do 25 let – U25. Tři dvojice překonaly základní i finálový parkur bez penalizace. Zvítězila Anna Helebrantová.
23.09.2019 13:32  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Anna Helebrantová s osmiletým valachem Epo van de Achterhoek Z ovládla finále seriálu U25 poté, co dokončila i zkrácený parkur čistě a v čase 43,54. Necelou sekundu na ní ztrácela Nina Kaločová v sedle Schicki Micki. Ještě menší rozdíl měl od druhé příčky Václav Staněk s Quatemalem, jenž projel cílem v čase 44,80 vteřiny.
 
Chyba ze základního parkuru musela hodně mrzet Nicolu Grünthalovou s Carefulem Z, jelikož ve vrcholné části pro deset nejlepších dvojic předvedla nejlepší výsledek ze všech. Čtyři trestné body jí však zařadily až na čtvrtý řádek celkové výsledkové listiny.
 
Pátý skončil Jiří Tměj s Atilou 2, jenž také napodruhé nechyboval, ale nesl si zatížení čtyřmi body ze základního parkuru. Kompletní výsledky najdete na www.ceskyskokovypohar.cz.
 
Na stránkách internetové televize EquiTV.cz (VIZ ODKAZ) se můžete podívat na Re-live sobotních i nedělních soutěží!




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE