reklama 11C

Týmová soutěž LGCL se znovu rozběhne ve Vídni

Třinácté kolo soutěže družstev Longines Global Champions League, které se mělo konat v Římě, muselo být zrušeno. Nyní se všechny zraky budu upírat k Vídni, kde se parkurová série LGCL a LGCT rozběhne počtrnácté. Více čtěte v článku…
16.09.2016 12:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Longines Global Champions League je týmová soutěž, která letos zažívá premiéru. Jednotlivá kola se konají vždy při závodech Global Champions Tour. V Římě 11. Září musela být LGCL kvůli počasí zrušena a okruh se přesouvá do Vídně, kde se pojede čtrnáctý letošní závod. Soutěž družstev je na program v neděli 18. září
 
Družstvo tvoří dva jezdci vybraní z řad skupin, které se utvořily už před začátkem sezony. Soutěž je dvoukolová a sčítají se výsledky obou jezdců z obou kol.
 
Ve vedení série jsou o 1,5 bodu jezdci z Valeknswaard United, které budou ve Vídni zastupovat John Whitaker (GBR) a Bertram Allen (IRL). Tito dva jezdci už letos spolu závodili za tým několikrát a zajímavostí je, že je dělí věkový rozdíl 40 let. 
 
Na druhé příčce jsou Antwerp Diamond, za něž ve Vídni nastoupí vítěz poslední GP v Římě Harrie Smolders (NED) a Michael Whitaker (GBR). Třetí jsou průběžně Monaco Aces, z jejichž řad nastoupí Kolumbijec Daniel Bluman a Nizozemec Leopold van Asten.
 
V dalších družstvech uvidí diváci mnoho jezdců ze světové špičky. Vždyť jen namátkou vyberme Scotta Brashe (GBR), lídra LGCT bodování Rolfa-Gorana Bengtssona (SWE) nebo Lauren Hough (USA).
 
 
Zdroj: LGCL



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE