reklama 11D

Dvojice Antwerp Diamonds bodovala při GCL v Paříži

Týmová soutěž Longines Global Champions League zažila v neděli 3. července v Paříži své desáté kolo. Nejvyšší bodový příděl do žebříčku si odnesli jezdci závodící v barvách Antwerp Daimonds. V čele je celek Valkenswaard United. Více v článku…
04.07.2016 14:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vítězný tým reprezentovala Audrey Coulter, která v sedle koně Alex absolvovala dvě čistá kola. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Paříž hostila v neděli 3. července desáté kolo soutěže družstev LGCL. Dramaticky se vyvíjející soutěž absolvovaly jako obvykle hvězdné dvojice jezdců, z nich nejšťastnější byli nakonec Audrey Coulter (USA) a Harrie Smolders (NED), kteří startovali v barvách Antwerp Diamonds.

Jako jediní ze startujících dokázali oba jezdci překonat dvě kola náročné soutěže bez trestných bodů a nulou si dojeli pro nejvyšší příděl do průběžného bodování. Bez chyb na překážkách si s dvěma parkury poradili také jezdci Cannes Stars Roger Yves Bost (FRA) a Marco Kutscher (GER). Oba však v druhé jízdě shodně zaznamenali jeden bod za překročení času. S dvěma body nakonec skončili druzí.

Třetí místo brala dvojice Valkenswaard United John Whitaker (GBR) a Alberto Zorzi (ITA). Zorzi udělal jedinou chybu tohoto týmu, a to v první jízdě. Valkenswaard United se také ujali vedení v žebříčku série.

Výsledky z LGCL v Paříži najdete ZDE
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }