reklama 11A

Složení dvojic pro LGCL ve Valkenswaardu je známé

Sestava dvoučlenných týmů pro dvanácté kolo Logines Global Champions League, které se pojede 7. srpna ve Valkenswaardu, je známá. Vedení v žebříčku letos nové série si bude chtít upevnit stejnojmenné družstvo Valkenswaard United.
06.08.2016 10:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Žebříček LGCL vede před dvanáctým kolem tým Valkenswaard United. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Novinkou letošního top parkurového sportu je série týmových soutěží Longines Global Champions League, která provází každé kolozaběhané LGCT. Dvanácté zastavení této soutěže se koná ve Valkenswaardu, kde budou dvoučlenná družstva sbírat další body do žebříčku v neděli 7. srpna.

Ve vedení je celek, který nese název právě dvanáctého pořadatele Valkenswaard United. Pro nedělní klání vybrali ze svých řad dvojici John Whitaker a Emily Moffitt. Pouze pět a půl bodu od nich dělí jezdce z Antwerp Diamonds. Ty bude zastupovat duo Audrey Coulter a Jos Verlooy. Třetí příčku drží sestava z Monaco Aces, jíž bude reprezentovat nizozemská dvojice Maikel van der Vleuten a Leopold van Asten.

Mnoho dalších hvězdných jmen se představí v barvách další devíti týmů ve dvoukolové soutěži, v které se výsledky obou jezdců sčítají. LGCL je na programu v neděli 7. srpna od 15.30 hodin.


Více informací najdete ZDE

 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE