reklama 11B

Téměř celá světová TOP10 míří na GCT v Londýně

Devět z deseti momentálně nejvýše postavených parkurových jezdců na světovém žebříčku Mezinárodní jezdecké federace FEI dorazí do Londýna, aby se tam ve dnech 4. – 6. srpna zúčastnili dalšího kola Longines Global Champions Tour.
01.08.2017 14:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Domácí publikum poteší britská hvězda Scott Brash. Foto: GCT / Stefano Grasso

Bez jednoho jména kompletní TOP10 parkurových jezdců dorazí do centra Londýna, kde se v areálu Royal Hospital Chelsea uskuteční další kolo Longines Global Champions Tour. Počínaje světovou jedničkou Kentem Farringtonem (USA) přes Němce Christiana Ahlmanna a Daniela Deussera, Francouze Kevina Stauta a Simona Delestra po domácí hvězdu Scotta Brashe. Z desítky nejlepších skokanů světa je doplní Lorenzo de Luca (ITA), Eric Lamaze (CAN) a Maikel van der Vleuten (NED). 
 
Domácí publikum uvítá účast dalších špičkových sportovců, kterými jsou Ben Maher, John Whitaker či Michael Whitaker. Vedoucí jezdec seriálového bodování Nizozemec Harrie Smolders sebou přiveze svého nejlepšího koně Emeralda N.O.P. V žebříčku GCT je za ním Ital Alberto Zorzi, který se také v Londýně představí fanouškům. 
 
Velkolepá akce vypukne 4. srpna a hostit jí bude jižní část parkur Royal Hospital Chelsea, která vede až k břehům Temže. V srdci Londýna se bude skákat až do neděle 6. srpna. Pátek přinese mimo jiné první kolo týmové soutěže Global Champions League. Jeho pokračování je na programu o den později, kdy se pojede také Grand Prix. 
 

Podrobnosti včetně výsledků najdete na webu GCT v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE