reklama 11D

Kent Farrington vítězem napínavé Grand Prix Madrid

Napínavou podívanou nabídli nejlepší jezdci světa divákům během Grand Prix v rámci čtvrtého zastavení na okruhu Global Champions Tour v Madridu. Vítězem hlavní soutěže se stal nakonec světový jezdce číslo 1 Kent Farrington z USA.
21.05.2017 12:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

GP Madrid vyhrál Kent Farrington. Foto: GCT / Stefano Grasso

Jen pět desetin sekundy rozhodlo v rozeskakování o vítězi Grand Prix Madrid. První místo vybojovala světová jednička Američan Kent Farrington v sedle Gazelle. 
 
V rozeskakováni změřilo síly celkem pět bezchybných dvojic ze základního kola. Bassem Hassan Mohammed na Gunder dojel pátý, když v rozhodující části dvakrát chyboval. Další jezdci však dokončili čistě i rozeskakování a tak přišel ke slovu dosažený čas.
 
Současný lídr bodování GCT Ital Lorenzo de Luca  obsadil s Armitages Boy čtvrté místo s odstupem bezmála pěti sekund na třetího Maikela van der Vleutena na VDL Groep Verdi TN NOP. 
 
Obhájcem loňského vítězství byl Marcus Ehning (GER), který s Pret A Tout absolvoval rozeskakování bez chyb v čase 45,68. Ještě o půl sekundy rychlejší však byl nakonec celkový vítěz Kent Farrington. 
 
„Byly to skvělé závody. Nádherné město, výborný areál a kolbiště, obrovské a těžké parkury. Vítězství v Grand Prix mohl získat kdokoliv. Byli tu obhájci z předešlých let. Takže jsem nadšený, že jsem vyhrál. Jsou za tím roky práce, a můj skvělý tým“, shrnul své dojmy Farrington.
 
Ehning ke svému výkonu řekl „Loni jsem tady vyhrál a letos jsem byl druhý. Nemůžu být spokojenější“.
 



Štítky: GCTMadridskoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE