reklama 11C

Grand Prix GCT v Miami vyhrál Jérome Guery

V sobotu 15. dubna se na pláži Miami Beach odehrála letošní druhá Velká cena v rámci série Longines Global Champions Tour. V napínavém klání parkurových es se nakonec z vítězství radoval belgický jezdec Jérome Guery. Více se dočtete v článku…
17.04.2017 08:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jérome Guery při čestném kole po vítězství v GP Miami 2017. Foto: GCT / Stefano Grasso

Pětadvacet dvojic se probojovalo skrz kvalifikaci do hlavní soutěže druhého mítinku GCT Grand Prix Miami. Obtížný kurz italského stavitele Uliana Vezzaniho s překážkami do 160 cm překonaly v základním kole bez chyb jen čtyři z nich.
 
Ukázala se dobrá forma Belgičanů. Vedle pozdějšího vítěze byl v elitní čtveřici ještě Nicola Philippaerts s koněm Chilli Willi. Ten nakonec dojel třetí. V rozeskakování znovu nechyboval, čas měl hodnotu 39.50.
 
O sekundu a půl rychlejší byl Ital Alberto Zorzi s Cornettem K, který dokončil na druhém místě. Jérome Guery v sedle Grand Cru van de Rozenberg potřeboval na čisté překonaní rozhodující částí jen 37,39 sekund, a dojel si pro vítězství. 
 
Čtvrtým mužem rozeskakování byl Harrie Smolders (NED) s Emeraldem. Dvojice shodila dvě překážky a pořadí nejlepší čtveřice uzavřela.
 
Ve vedení bodování série je vítěz GP Mexika Martin Fuchs (SUI), druhou příčku drží Ital Lorenzo de Luca, třetí je Carlos Lopez (COL).
 

Více k seriálu GCT najdete na webu ZDE




Štítky: skokyCSIGCTMiami
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE