reklama 11C

Vítězem GP v Šanghaji se stal Lorenzo de Luca

V sobotu 29. dubna se v Šanghaji odehrála třetí Velká cena v rámci Longines Global Champions Tour 2017. Přes kvalifikace do ní postoupilo pětadvacet dvojic. Nejlépe si s náročným kurzem Uliana Vezaniho poradil italský jezdec Lorenzo de Luca…
29.04.2017 15:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Lorenzo de Luca vyhrál Grand Prix Šanghaje. Foto: GCT / Stefano Grasso

Do pětadvacítky kvalifikovaných jezdců, kteří nastoupili v sobotu 29. dubna do Grand Prix Šanghaje, se z celku Berlin Lions dostal Max Kühner (AUT). Soutěž absolvoval v sedle koně Cornet Kalua a s jednou chybou skončil na výborném dvanáctém místě.
 
Základní parkur z dílny Uliana Vezaniho se podařilo bez zaváhání překonat pouze čtyřem jezdcům, kteří se tak o vítězství rozeskakovali. Jedno shození potkalo Belgičana Gregoryho Watheleta na Coree a s časem 41,48 dojel čtvrtý. Čtyři trestné body inkasoval také italský jezdec Alberto Zorzi s Fair Light van´t Heike, čas mu stačil na třetí příčku.
 
Další dva jezdci nechybovali ani v rozhodující jízdě. Lepší čas zaznamenal Lorenzo de Luca, který sedlal koně Ensor de Litrange. Maikel van der Vleuten (NED) s VDL Groep Verdi tak obsadil druhé místo. 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE