reklama 11A

ČJF podpoří seriál turnajů Pony-Games i letos

Dva projekty představil spolek Pony-Games.CZ pro rok 2017 České jezdecké federaci. Výkonný výbor se jimi zabýval a na svém zasedání 10. ledna schválil podporu organizace a propagace projektu stejně jako v loňském roce. Více se dočtete v příspěvku.
08.02.2017 10:07  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Pony-Games CZ rozběhne v letošní sezoně dva projekty. Pokračovat bude od loňska zavedený Pony-Games Cup a také vznikl takzvaný Happy Cup. Jeho cílem je zpřístupnit jezdectví co největšímu počtu dětí, ukázat jej jako smysluplnou volnočasovou aktivitu, motivovat děti i jejich rodiče k setrvání u tohoto sportu a dát jim chuť se dále zlepšovat.
 
Happy Cup spojuje dvě disciplíny – Equifan a Pony-Games. Druhou jmenovanou známe ze loňského seriálu. V jednotlivých hrách jezdci z týmů jedou současně v paralelních drahách, plní úkol dané hry (přenést vlajku, projet slalom, hodit míček do kbelíku,…) a předávají si štafetu.
 
Equifan je zábavná disciplína, která je plně v souladu s pedagogickým přístupem založeným na hře. Je v ní třeba projet na čas danou dráhu s rozličnými překážkami, které různě kombinují požadované dovednosti jako vedení koně, skok či zručnost a jezdec má možnost vybrat si z několika variant překonání rozlišených podle obtížnosti.
 
Výkonný výbor se s projekty seznámil, a v zápise z jednání se můžeme dočíst, že se rozhodl i nadále podporovat projekt Pony games jako v minulém roce. VV ČJF také schválil pořadatele a propozice Pony Games cupu ČJF pro rok 2017 a příspěvek na organizaci a propagaci v maximální výši 60 tisíc.
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE