reklama 11D

Třetí kolo Pony-Games Cupu s mezinárodní účastí

Třetí kolo Pony-Games Cupu se konalo v neděli 1. května v areálu Královického dvora. Celkem se tam sešlo patnáct družstev, která soutěžila ve třech turnajích. Jedním z týmů byl také zahraniční celek z Rakouska. Více v článku Alžběty Maškové.
02.05.2016 16:08  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: Alžběta Mašková

V neděli 1. května se konalo III. kolo seriálu Pony-games cup a hostil jej Královický dvůr. Týmů na startu bylo opět o něco více než posledně, tentokrát jich bylo 15. Byly vypsány tři turnaje – v rámci PGC to byla kategorie do 18 let, kde zvítězil tým stáje NaPoli, a do 12 let, ve které se z vítězství radovali Trojanovičtí
 
Premiéru měla kategorie Open, v níž se sešlo pět týmů složených převážně z dospělých. Jednalo se o trenéry a rozhodčí, kteří se už nemohli dočkat, až si budou moci pony-games sami vyzkoušet. A že to všechny náramně bavilo, dokládá i fakt, že si jezdci vyžádali, ještě přídavek v podobě dvou her.
 
K radosti všech zúčastněných přijela i jedna ekipa z Rakouska, která jezdí pony-games již řadu let (jeden jezdec je původem z Velké Británie, takže na této disciplíně doslova vyrostl) a v Open nenašla přemožitele. Bylo hezké sledovat, s jakou lehkostí lze hrát i náročnější hry a pro naše týmy i jejich kouče to jistě byla veliká inspirace do dalších tréninků.
 
Další kolo PGC se koná 15. května v Tachově a podrobné informace o celém seriálu naleznete na www.pony-games.cz
 
Text: Alžběta Mašková



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE