reklama 11C

Olomoucké kolo PGC s účastí Pierre-Luca Portrona

V sobotu 6. srpna se uskuteční již osmé kolo seriálu Pony-games cup 2016. Hostit jej bude jezdecký areál Olomouc – Lazce a vzácným hostem bude mezinárodní rozhodčí Pierre-Luc Portron. Podrobnosti se dočtete v pozvánce Alžběty Maškové.
25.07.2016 12:13  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V sobotu 6. srpna se uskuteční již osmé kolo seriálu Pony-games cup 2016. Hostit jej bude jezdecký areál OlomoucLazce, kde se bude závodit v rámci akce nazvané Moravský šampionát tříletých teplokrevných a chladnokrevných klisen a výstava koní.

Diváci uvidí jako tradičně dva turnaje: mladší děti (do 12 let) a starší (do 18 let). Avšak je třeba dodat, že olomoucké kolo se bude lišit od všech ostatních tím, že během obou závodů bude možno klást otázky týkající se pravidel či rozhodování a budou se ho tedy moci aktivně zúčastnit i diváci.

Soudcovat jej totiž budou francouzští rozhodčí: Pierre-Luc Portron (jeden z nejproslulejších mezinárodních rozhodčích, který tento týden rozhoduje Mistrovství Evropy v Německu) a Arnaud Ribault (specialista na pony-games ve Francouzské jezdecké federaci a vice-šampion Francie v pony-games pro letošní rok v kategorii Senior Elite), kteří jsou připraveni zodpovědět všechny dotazy. Turnaje jsou vyústěním jejich pobytu v České republice, během něhož proběhnou dvě stáže (v Hořovicích a v Trojanovicích), které jsou přístupné všem se zájmem o tuto hravou disciplínu, její pravidla a její přínos při výcviku dětských jezdců.

Olomoucké turnaje jsou také rozhodujícím článkem při výběru jezdců do týmu, jenž jako první pojede representovat Českou republiku na mezinárodní závody do Normandie na začátku září.

Podrobné informace naleznete na www.pony-games.cz
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE