reklama 11D

Deváté kolo Pony-games Cupu 2016 hostí Pardubice

V sobotu 20. srpna se v Pardubicích poběží III. kvalifikace na Velkou pardubickou a ve stejnou dobu, jen na druhé straně od tribuny, se na tamním pískovém kolbišti jede 9. kolo Pony-games cupu 2016…
15.08.2016 15:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pony-games se v Pardubicích prezentovaly již loni na výstavě Koněakci, ale opravdový závod se zde koná poprvé. Uzávěrka přihlášek je sice až v úterý, ale již teď pořadatelé doufají, že se na startovní listině objeví i nové týmyvýchodních Čech, které se až dosud držely stranou závodního dění. Diváci se mohou těšit na dva turnajeprvní pro jezdce do 18 let, kteří pojedou 7 her z úrovně 1, a druhý pro děti do 12 let, které budou hrát 6 her z úrovně 2.  

Jedná se o předposlední kolo a tudíž je pořád možno sbírat body do žebříčku, na jehož základě postoupí deset nejlepších týmůkaždé kategorie do říjnového finále. Týmy na prvních třech místech si svou pozici drží pevně a vypadá to, že o vítězstvíceloročním bodování se bude rozhodovat právě mezi nimi. Nicméně na dalších postupových pozicích je stále vše ve hře a kdokoli tak ještě může vstoupit do závěrečných bojů.   

Veškeré informace o turnajíchPardubicích i o disciplíně pony-games naleznete na www.pony-games.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE