reklama 11B

Trojanovice ožily turnajem v pony-games

Při podzimním turnaji Pony Games 16. října v Trojanovicích se sešlo 14 družstev ve 4 kategoriích. Na vše dohlížel nekompromisní hlavní sudí pan MVDr. Živníček. Jak vše probíhalo, se dočtete v příspěvku Alžběty Maškové níže…
18.10.2016 11:49  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: PGC

Nejprve se představila dvě družstva začínajících dětí, které měly na hřišti povoleného pomocníka. Zápal pro hru jim rozhodně nechyběl, a tak se můžeme příští rok těšit na silné přírůstky do pony-games rodiny.
 
Poté se na start postavilo pět družstev z kategorie U18 včetně týmu z Polska, kde se též pony-games pomalu dostávají do širšího povědomí. Po napínavém souboji zvítězilo družstvo domácích před Mamuty (poskládané družstvo Trojanovice a Kobeřice).  Třetí skončil tým HF Velké Hoštice, čtvrtí HF Životice u NJ a páté Polsko.
 
V kategorii mladších dětí (U12) se z pěti týmů nejlépe vedlo domácímobsadili první dvě místa, na třetím skončil tým Polska, čtvrtí tým Životice u NJ a pátý tým Kobeřice –VelkéHoštice.
 
V turnaji Open se za veliké podpory publika střetly týmy domácích a frenštátských jezdců a trenérů
Protože celé akci přálo i počasí, tak, jak doplňuje trojanovická organizátorka Iveta Biolková: „Všichni se dobře bavili a užili si hezké odpoledne. Byla to dobrá příprava na finále ve Zduchovicích.“
 
Text: Alžběta Mašková



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE