reklama 11C

Zduchovice se chystají na finále Pony-games Cupu

Jak říká klasik: „Každého dne se něco překrásného končí…“, takže do svého závěru míří i Pony-games cup 2016. A zakončení bude ve velkém stylu, protože na finále na konci října dorazí dva francouzští rozhodčí, A. Ribault a P.-L. Portron…
21.10.2016 10:07  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Díky tomu budou mít zájemci možnost zúčastnit se kromě samotných turnajů i tréninkůoběma specialisty. Navíc na sobotní podvečer je naplánován seminář „Škola hrou aneb vzdělávání jezdců po francouzsku“, který se bude věnovat francouzskému systému vzdělávání a zejména jeho přístupudětským jezdcům.

Celá akce začíná již v pátek 28. října prvním společným tréninkem, který se bude zaměřovat na práci v týmu, základní techniku hry a hlavní pravidla pony-games. Druhý na něj bude navazovat v sobotu, zaměří se na technicky náročnější hry, herní strategii a chyby, kterých je dobré se při turnaji vyvarovat.

V sobotu odpoledne se již bude naplno závodit, protože se pojedou první kvalifikace – pro U 18 je připraveno sedm her a pro U 12 šest. Vše vyvrcholí v neděli, kdy dopoledne budou týmy sbírat body ve druhých kvalifikacích a odpoledne se dvakrát pět nejlepších střetne ve „velkém finále“.

Bohatý program tedy slibuje hezkou podívanou a pořadatelé doufají, že si do Zduchovic najde cestu i hodně fandících diváků, kteří vytvoří turnajům tu správnou pony-games atmosféru.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE