reklama 11C

Výborná Kellnerová při startu Global Champions. Prague Lions třináctí

ikonka

Ve čtvrtek 4. března odstartovala v katarském Dauhá parkurová série Global Champions úvodním kolem týmové ligy. Zatímco Pražští lvi po dvou chybách Nielse Bruynseelse půjdou do druhé části z třinácté příčky, Anně Kellnerové se dařilo velmi dobře.
04.03.2021 20:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  | 
FOTOGALERIE
| FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

 
V prvním kole Global Champions League, které bylo na programu v Dauhá ve čtvrtek podvečer, nastupoval tým Prague Lions ve složení: Jur Vrieling s desetiletým valachem Fiumicino van de Kalevallei a Niels Bruynseels na jedenáctileté klisně Frenchy VDS.
 
Zatímco prvnímu členovi družstva se podařilo dokončit parkur s výškou překážek 150 až 155 centimetrů bez penalizace, Niels s Frenchy dvakrát chyboval a osm trestných bodů zařadilo Pražské lvy před sobotní druhou částí soutěže na třináctou příčku.
 
Pět celků má na svém bodovém kontě nulu. Díky velmi rychlým jízdám vedou Valkenswaard United před Berlin Eagles, New York Empire, St Tropez Pirates a Shanghai Swans.
 
V individuální skupině jezdců se představila také Anna Kellnerová s třináctiletou klisnou Catch Me If You Can OLD. Do cíle dojela s nulou a časem 69,11, který jí zařadil mezi čtyřiceti účastníky na 15. pozici v celkové výsledkové listině.
 
Ještě lépe se vedlo Anně v předešlé soutěži do 145 centimetrů na Balguerovi. Obě fáze překonala čistě a čas té druhé 29,21 sekundy pro ni znamenal dotovanou osmou příčku. S Balguerem bude Anna startovat i v páteční stopadesátce, která začíná od 14:00 hodin středoevropského času.
 

Podrobné výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Stefano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE