reklama 11A

Dění v týdnu: Kellnerovou čeká vstup do GC, Češi pokračují i ve Vejeru

ikonka

Začátek března je poměrně bohatý na zahraniční akce s českou účastí. Nejvýznamnější mítink se odehraje v Dauhá, kde za účasti Anny Kellnerová startuje Global Champions 2021. Češi závodí i ve Vejeru, Ebreichsdorfu nebo Gorla Minore.
01.03.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Ve čtvrtek 4. března startuje v katarském Dauhá první mítink letošní série Global Champions. V řadách týmu Prague Lions se představí česká reprezentantka Anna Kellnerová. Hned v úvodním dni se jede první kolo týmové soutěže Global Champions League, druhé se pak odehraje v sobotu. Celou akci uzavře sobotní Grand Prix. 
 
Výsledky z GC můžete sledovat ZDE
 
 
Početná skupina českých jezdců zůstává ve Španělsku. Ve Vejeru probíhá takzvaná Sunshine Tour. V prvním týdnu v březnu tam do soutěží CSI nastoupí i reprezentanti Aleš Opatrný, Kamil Papoušek a Emma de Mossacu. 
 
Výsledky z Vejeru jsou TADY
 
 
V belgickém Opglabbeeku se koná CSI, jehož se účastní Tereza Veselá. V Itálii probíhají v prvním březnovém týdnu dokonce dvoje parkurové závody s českými barvami na startovních listinách. V Gorla Minore budou závodit Nyna Bartoňková a Marek Hentšel. Do San Giovanni di Marignano jsou nahlášené Adéla Pokorná a Žaneta Pokorná. Kateřina Bubáková, Kristýna Gutová a Petra Pařenicová nastoupí do CSI v Ebreichsdorfu. 
 
Pokud vás zajímají výsledky z CSI Opglabbeek, klikněte SEM
 
Foto: GC / Stefano Grasso



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE