reklama 11B

Dění v týdnu: Pokračuje české turné ve Vejeru, Kellnerová je v Dauhá

ikonka

V poslední únorovém týdnu se můžeme těšit na skvělý parkurový sport v podání světové špičky, která se přesunula do katarského Dauhá na CSI5*. Na startu se objeví také Anna Kellnerová. Češi budou závodit i na CSI4* ve Vejeru a na dalších místech.
22.02.2021 17:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Celkem čtyři parkurové mítinky jsou zapsané na seznamu výjezdů českých reprezentantů v posledním únorovém týdnu. Ve Vejeru ve Španělsku setrvávají čeští jezdci, kteří tam závodí v rámci Sunshine Tour už několik týdnů. Do soutěží nastoupí členové reprezentačního týmu Aleš Opatrný, Ondřej Zvára a Emma de Moussac. Ty doplní v předchozích dnech úspěšná Linda Portychová, také Mariana Michlíčková a sestry Kristina a Anna Marie Vítek.
 
 
Na kolbišti v italském San Giovanni in Marignano se představí Adéla Pokorná a Žaneta Pokorná a v Opglabbeeku v Belgii bude zastupovat Českou republiku Tereza Veselá.
 
V Dauhá v Kataru se od 25. do 28. února koná CSI5*, které přitáhlo špičkovou konkurenci z celého světa. Na startu se objeví také česká jezdkyně Anna Kellnerová. Soutěže začínají ve čtvrtek dvoufázovým skákáním do 145 centimetrů. Na nejvyšší možné úrovni se bude skákat v sobotu a samozřejmě nedělní Grand Prix bude postavená také do 160 centimetrů.
 
 
Ilustrační foto: David Horváth / CET



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE