reklama 11D

V Dauhá startuje CSI5*. Koně Anny Kellnerové mají za sebou Vet Check

ikonka

V katarském Dauhá vrcholí přípravy na první soutěže mezinárodních drezurních a skokových závodů pětihvězdičkové úrovně. Od čtvrtka 25. do soboty 27. února se tam se svými dvěma koňmi představí i česká reprezentantka Anna Kellnerová.
24.02.2021 10:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Koně Anny Kellnerové, patnáctiletý valach Balguero a třináctiletá klisna Catch Me If You Can OLD, se po sobotním letu již plně aklimatizovali a ve středu dopoledne úspěšně prošli veterinární přejímkou. Vzorně se o ně stará ošetřovatelka z Czech Equestrian Teamu Kateřina Krpelová.
 
Zahajovací soutěž CSI5* v Al Shaqab je naplánována na čtvrteční 15. hodinu tamního času, tzn. ve 13:00 hodin středoevropského času. Parkur bude postaven na výšce 145 centimetrů. O deset centimetrů výše se pak bude skákat v druhé čtvrteční soutěži, jež by měla začít zhruba v 17:45 hodin katarského času. 
 
Během tří dnů proběhne šest soutěží od 145 do 160 centimetrů s celkovou dotací 755.100 eur. Vrcholem bude dvoukolová Grand Prix. Hlavní pozornost na sebe ovšem bude strhávat navazující závod, jenž je součástí série Global Champions. Konat se bude od čtvrtka 4. března do soboty 6. března a na dotacích bude v šesti soutěžích rozděleno 750.000 eur. První kolo týmové Global Champions League se pojede ve čtvrtek od 17:45 hodin tamního času, druhé kolo pak v sobotu od 14:45 hodin. Následovat bude od 18:15 hodin Longines Global Champions Tour Grand Prix.
 
Global Champions čeká v roce 2021 celkem 16 zastávek. Po Dauhá budou následovat Madrid, Ramatuelle / Saint Tropez, Cannes, Stockholm, Paříž, Monako, Berlín, Londýn, Valkenswaard, Hamburk, Řím, Mexiko City, New York, Šanghaj a Praha. Galashow světového parkuru GC Prague Playoffs je naplánovaná na 18. až 21. listopadu.
 
Startovní a výsledkové listiny CSI5* v Dauhá najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto C-E-T



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE