reklama 11C

Sobotní CSI1* v Chuchli uzavřela vítězstvím Cholakova. Malák byl druhý

ikonka

Na závěr sobotního dne v Chuchli se uskutečnila skoková soutěž kategorie CSI1*. S parkurem vysokým 130 centimetrů si nejlépe poradila Eliza Cholakova z Bulharska. S valachem Ezop projela nejrychleji druhou fázi parkuru. Na dekorování nechyběli Češi.
08.05.2021 20:45  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Bulharská jezdkyně Eliza Cholakova se radovala z vítězství po dokončení druhé fáze soutěže do 130 centimetrů v čase 32,95 vteřiny. Takto svižnou jízdu již nedokázal nikdo překonat.
 
Druhý nejrychlejší a bezchybný výkon předvedl Vladimír Malák s valachem Zarthago Br Z. Jejich čas se zastavil na hodnotě 34,27 sekundy. Elitní trio uzavřela irská dvojice Ciaran Dreeling a Hercules. 
 
Na dekorování elitní šestice měla Česká republika ještě jednoho zástupce. Bezchybný výsledek s časem 37,19 zajistil pěkné čtvrté místo Anně Marii Vítek, která na parkuru sedlala klisnu Chacco's Amke. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiopraha.cz. Po celé čtyři dny je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím EquiTV.cz a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: CSIO3* CET Prague Cup
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }