reklama 11A

Martin Řezníček podruhé vyhrál s Clintin při CSIO3* CET Prague Cup

ikonka

Český reprezentant Martin Řezníček se v Chuchli představil ve výborné formě při sobotní soutěži Silver Tour závodů CSIO3* CET Prague Cup. Dlouho vedl s Cero´s Boyem, nakonec si však pro vítězství dojel v sedle svého druhého koně – klisny Clintin.
08.05.2021 14:50  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Sobotní soutěž v Chuchle Areně Praha, která měla výšku překážek 135 centimetrů, byla hodnocená na čas. 
 
Od začátku měla v čele českého jezdce, a to Martina Řezníčka. S valachem Cero´s Boy si s časem 58,02 vteřiny držel většinu soutěže první příčku. Až v druhé polovině soutěže jeho čas atakoval nakonec třetí Matas Petraitis s valachem Heineken a posléze i celkově druhý Leon Thijssen s klisnou Faithless Mvdl. 
 
Na jejich jízdy odpověděl Martin Řezníček ještě rychlejším výkonem až v samotném závěru soutěže. S klisnou Clintin si poradil s parkurem ve skvělém čase 53,63 a před druhým umístěným získal náskok větší než dvě sekundy. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiopraha.cz. Po celé čtyři dny je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím EquiTV.cz a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: CSIO3* CET Prague Cup



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE