reklama 11A

Volné dny před CSIO jsem využil k práci s dalšími koňmi, říká Opatrný

ikonka

Vítěz Grand Prix CSI2*-W Prague Arena Aleš Opatrný využil pár volných dnů mezi dvěma mezinárodními mítinky ve Velké Chuchli k práci s dalšími koňmi, kteří zůstali v jeho hořovické stáji a následující týden s nimi vyrazí do Šamorína.
05.05.2021 20:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Po náročném víkendu rozhodně Aleš Opatrný neodpočíval. Naopak čas mezi závody věnoval koním, s nimiž se chystá hned po CSIO3* CET Prague Cupu v Chuchle Areně Praha do slovenského Šamorína. 
 
„V neděli jsem odjel domů do Hořovic a o koně v Chuchli se starala moje partnerka Natálka. Já pracoval s dalšími koňmi, kteří se zúčastní příští týden CSI2*-W v Šamoríně,“ uvedl vítěz nedělní Grand Prix. Nyní se však již plně soustředí na nadcházející dny, kdy bude chtít svůj úspěch zopakovat především v pátečním Poháru národů a snad i v nedělní Grand Prix. 
 
„Když člověk vyhraje, tak ohlasy jsou vždy skvělé. Přišla mi spousta gratulací, ale to bylo minulý týden. Teď začíná vše od nulu a musím se soustředit na další závodní víkend,“ konstatoval Aleš Opatrný v rozhovoru pro EquiTV.cz. V něm také prozradil plány pro nadcházející týdny, kdy čeká reprezentační tým další důležitý závod při CSIO5* v Římě. 
 
Foto Josef Malinovský
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE