reklama 11C

Slušovice odkládají termín dostihového dne, čekají na zlepšení situace

ikonka

Závodiště Slušovice ve čtvrtek oznámilo změnu termínu tradičního podzimního dostihového dne, který se měl uskutečnit 28. října. Pořadatelé mítink zatím neruší a v případě zlepšení situace v České republice jsou připraveni ho zorganizovat později.
15.10.2020 12:07  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
"Dostihový den plánovaný na 28. 10. se uskuteční v termínu 14. 11. nebo 15. 11., pokud to epidemiologická situace dovolí. Sledujte prosím webové stránky www.dostihyslusovice.cz, kde budou zveřejňovány aktuální informace," uvedl slušovický pořadatel na webu Jockey Clubu ČR.
 
Zatímco některá závodiště jako Pardubice a Brno své plánované dostihové dny zrušily, jiní pořadatelé stále vyčkávají, zda bude možné odběhnout aspoň část dostihů v listopadu. Kromě Slušovic se jedná zejména o klasický St. Leger v Chuchle Areně Praha.
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE