reklama 11C

Nová tvář ČSP: Štěpánka Zaoralová vítězkou Falton Velké ceny Brna

ikonka

Pouhých 17 dvojic se postavilo na start nedělní Falton Velké ceny Brna, která otevřela nový ročník Českého skokového poháru. Na nejvyšší příčku stupně vítězů poprvé vystoupala Štěpánka Zaoralová, která zvítězila v sedle Diabelly 1.
09.05.2021 20:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Štěpánka Zaoralová a Diabella 1 byla jedinou dvojicí, která neinkasovala ve Velké ceně Brna 2021 žádný trestný bod. Druhý s jedním bodem ze základního kola skončil Jaroslav Jindra s Cornets a třetí Jan Štětina na koni Fantastico, který jednou chyboval. Ve finále ovšem předvedl nejlepší jízdu ze všech. Čtyři trestné body zapisovala také Tereza Mücková v sedle Claretina a Petr Dohnal s Tashitou. 
 
Foto: Stanislav Pitela



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE