reklama 11A

Marek Klus si dojel pro páté místo v Grand Prix CSI3* Szilvásvárad

ikonka

Celkově velmi úspěšný byl český reprezentant Marek Klus při mezinárodních závodech v Maďarsku. V nedělní Grand Prix na 150 centimetrech zajel dvě bezchybné jízdy s Largem a skončil na pátém místě. V Gold Tour se dařilo také Lucii Strnadlové.
04.07.2021 20:41  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Česká výprava na maďarských mezinárodních závodech CSI Szilvásvárad pokračovala v úspěšných výkonech i v neděli, kdy hlavním vrcholem programu byla Grand Prix Masters CSI3* Szilvásvárad, kterou ovládla dvojice ze Slovinska Uhr Bauman a Larisal. Z českých jezdců byl v Grand Prix nejúspěšnější Marek Klus s Largem, bral páté místo. Jednu chybu poté zaznamenal slovenský jezdec Bronislav Chudyba s Lamborghinim, a to stačilo na třináctou příčku. 
 
Této vrcholné a velmi obtížné soutěže se účastnili i další dva čeští reprezentanti, Marek Hentšel s Trendem d’Elsendam Z a Josef Kincl s valachem G-Pleasure D.D. Oba jmenovaní chybovali na překážkách dvakrát. 
 
Na programu byla soutěž s překážkami do 145 centimetrů v rámci Gold Tour. I tentokrát se dařilo Marku Klusovi v sedle valacha Cardozo, s nímž obsadil čtvrtou pozici. O řádek níže poté skončila Lucie Strnadlová, která byla na parkuru bezchybná společně se Stocantesem. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

Foto: poskytl Radovan Šalek, Marek Klus a Josef Kincl




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE