reklama 11A

Česká ekipa vyrazila na maďarské mezinárodní závody CSI Szilvásvárad

ikonka

Lucie Strnadlová, Marek Hentšel, Josef Kincl i Marek Klus se svými svěřenkyněmi v těchto dnech startují v Maďarsku. Členové české ekipy již absolvovali úvodní soutěže v jednotlivých túrách. V sobotu skončila pátá Tina Laryšová v Grand Prix U25.
03.07.2021 20:51  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Čeští jezdci reprezentují svou zemi při maďarských mezinárodních závodech na CSI Szilvásvárad. Dobré výkony tradičně předvádí Marek Klus, který zajel s Largem bezchybný zahajovací parkur v rámci Diamond Tour na 145 centimetrech a s Liverpoolem připsal třetí místo mezi mladými koňmi. V Gold Tour byla v úvodu mítinku bezchybná Lucie Strnadlová s Caloxem. 
 
Na sobotním programu bylo vyvrcholení túry pro jezdce do pětadvaceti let v podobě Grand Prix s výškou překážek 140 centimetrů. Lépe se dařilo Tině Laryšové, která chybovala jednou s koněm Lord Ludger, což stačilo na pátou příčku. S jednou chybou dokončila i v sedle Simmfy. S osmi trestnými body poté překonala tuto Grad Prix Nyna Bartoňková s Cradem von Wichenstein a s Djangem S. 
 
Do nedělního závěru celé sportovní události, tedy do CSI3* Szilvásvárad Masters Grand Prix jsou, vedle Marka Kluse, přihlášeni také Marek Hentšel, Josef Kincl a Bronislav Chudyba. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

 
Foto: Nyna Bartoňková 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE