reklama 11B

Fakt jsme se do Super Grand Prix snažili dostat, říká Spencer Smith

ikonka

Američan Spencer Smith se čtrnáctiletým valachem Theodore Manciais ovládl Grand Prix LGCT v Šamoríně a získal tak zlatou vstupenku do Super GP při Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně. „Mám opravdu štěstí,“ konstatoval v rozhovoru.
19.10.2021 22:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
„Byla to skvělá Grand Prix. Startovala v ní spousta špičkových jezdců a koní, olympijští medailisté. Pořadatelé přichystali skvělé kolbiště, skvělé zázemí,“ nešetřil chválu na adresu organizátorů Američan Spencer Smith, který se stal vítězem hlavní soutěže Longines Global Champions Tour v Šamoríně a kvalifikoval se tak do Super Grand Prix při GC Prague Playoffs v libeňské O2 areně.
 
„Je to pro mě velmi důležité, fakt jsme se tam s týmem snažili dostat. S naším týmem New York Empire tam budeme mít silné zastoupení,“ naráží Smith na skutečnost, že do této prestižní soutěže je kvalifikovaný i jeho týmový kolega Scott Brash. Předposlední vítěz letošní série LGCT má již také relativně jasno, které koně si s sebou do Prahy vezme. „Pravděpodobně pojedu na koni Theodore Manciais a také na Cruemmel 3 vlastněném Georginou Boomberg z New York Empire,“ prozradil v rozhovoru.
 
Foto a video: Radim Kaller
Redaktor: Josef Malinovský
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }