reklama 11A

Kellnerová se Silverstonem G osmá v závěrečné soutěži CSI5* v Šamoríně

ikonka

Skvělý výkon předvedla česká parkurová reprezentantka Anna Kellnerová v nedělní závěrečné soutěži mezinárodních skokových závodů CSI5* ve slovenském Šamoríně. V sedle Silverstona G překonala parkur vysoký 150 centimetrů čistě a skončila osmá.
17.10.2021 20:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Celkem třináct dvojic postupovalo v nedělní soutěži kategorie CSI5* do 150 centimetrů v Šamoríně do rozeskakování. Osm z nich pak zopakovalo bezchybný výkon. Byla mezi nimi i Anna Kellnerová se Silverstonem G. Čas 41,72 jí zařadil na osmou příčku. 
 
Z prvenství se radoval Švéd Henrik von Eckermann na desetileté klisně Glamour Girl, jehož čas byl 35,48 sekundy. Na druhém řádku výsledkové listiny figuruje Olivier Robert z Francie s klisnou Velvote Des Aubiers. Pomyslný bronz pak patří Bassemovi Mohammedovi z Kataru na valachovi Sirocco. 
 
V neděli se v Šamoríně dařilo při CSI2* do 130 centimetrů Valentýně Kukové. Ta s valachem Oak Grove´s Laith dojela pátá. V Grand Prix CSI2* do 145 centimetrů se Čechům již tolik nedařilo. Sára Vingrálková s Kas-Sini DC po chybě zaujala 31. pozici, o pět příček níže je Marek Hentšel s Trendem D Elsendamem Z, jenž chyboval dvakrát. 
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE