reklama 11A

Dění v týdnu: Češi míří na CCI ve Strzegomi i na Globálku do Šamorína

ikonka

Pestrou nabídku závodů doma i v zahraničí přináší třetí říjnový víkend. Početná ekipa jede na CCI do polské Strzegomi, a doslova „za rohem“ se odehraje další kolo Global Champions. To hostí Šamorín a nebude chybět Anna Kellnerová.
11.10.2021 16:29  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Říjen se blíží ke své polovině a kalendář Mezinárodní jezdecké federace má stále co nabídnout. Čeští reprezentanti mají namířeno hned na čtyři různá místa v zahraničí. Na CSI2* v San Giovanni se představí Kamil Papoušek, Mariana Michlíčková a Viktorie Šusterová. Do Lieru do Belgie se chystá Linda Portychová, která s celkem čtyřmi koňmi nastoupí do soutěží CSI1* a CSI2*.
 
Pozornost se však bude upínat zejména na Slovensko. Šamorín se ujal pořádání dvou „náhradních“ kol série Global Champions. Takže koncentrace parkurových hvězd na Slovensku bude v nejbližších dnech obrovská. Do prvního mítinku, které se koná 15. – 17. října, je nahlášená Anna Kellnerová.
 
Zároveň však proběhne v Oslu VSI5*-W, což je první mítink halové části Světového poháru WEL, a z toho důvodu vyrazí také část špičky do Norska. 
 
Čeští jezdci jsou přihlášení také do mezinárodní závodů ve všestrannosti CCI Strzegom. Soutěž CCI4*-L půjde olympijská dvojice Miroslav Trunda a Shutterflyke. Zastoupení bude mít Česko také v úrovni CCIOY3*-L, v níž bude závodit Diana Lochmanová a Barbora Seligová. V dalších soutěžích se představí také Kristýna Krakovská, Matěj Sukdolák, Jaroslav Abík, Michaela Kadlecová, Adéla Císařová, Natalia Tarabini, Eliška Orctová a Eliška Ciarkowská.
 
Více než desítka akcí je zapsaná také v kalendáři České jezdecké federace. V Hradištku se bude skákat od 15. do 17. října a vrcholem bude nedělní ST**. Parkurové závody se odehrají také v Rudné u Prahy, Opřeticích, Opavě či Suché. Na drezuru se můžete vypravit do Staré Role, zatímco v Hoštce se pojedou závody ve vytrvalosti.
 
Ilustrační foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE