reklama 11D

ČJF požádala o výjimku pro České poháry. Výbor podpoří i další akce

ikonka

Česká jezdecká federace informovala na svých internetových stránkách, že v uplynulém týdnu požádala o udělení výjimky z opatření ministerstva zdravotnictví a chce umožnit pořádání závodů, a to pro soutěže v rámci Českého poháru.
06.05.2021 22:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
„Jedná se o závody napříč disciplínami, u kterých nám podat žádost o výjimku umožnila kritéria NSA. Tedy, že se jedná o kvalifikační závody na mistrovství České republiky dle STP, případně přípravu na mistrovství Evropy,“ uvedli zástupci ČJF na oficiálním webu tohoto svazu.
 
„Někteří z vás se na nás obrátili s dotazem, zda mohou o výjimku požádat sami. To je samozřejmě také možné a Výkonný výbor takovou žádost po splnění formálních požadavků, které vyžaduje i NSA, rád podpoří. Věříme, že se nám podaří závody obnovit co nejdříve,“ dodali představitelé České jezdecké federace.
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE