reklama 11B

ČJF zrušila výběrové řízení na oblečení i provozovatele LED tabule

ikonka

Česká jezdecká federace poptávala dodání sady volnočasového oblečení pro členy reprezentace ČJF pro rok 2021 a také provozovatele LED tabule v majetku ČJF. Obě výběrová řízení nakonec zrušila. Důvodem bylo nepřesné zadání.
01.05.2021 15:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
ČJF poptávala sadu volnočasového oblečení pro členy reprezentace ČJF pro rok 2021 včetně vyhotovení výšivky, příp. potisku s logem "Czech Team" a výšivky vlajky ČR s termínem dodání do tří týdnů od objednání, se současnou možností průběžného dodání dalších kusů potřebných velikostí jednotlivých druhů oblečení v průběhu závodní sezony 2021, a to nejméně do října 2021.
 
Hodnotící komise však doporučila výběrové řízení zrušit z důvodu nepřesného zadání. „Nové výběrové řízení bude vypsáno až pro rok 2022,“ uvedli zástupci České jezdecké federace a doplnili, že dodané vzorky oblečení jsou k vyzvednutí po předchozí telefonické domluvě na sekretariátu ČJF.
 
ČJF z velmi podobného důvodu zrušila i výběrové řízení na provozovatele LED tabule v jejím majetku. „Účelem tohoto výběrového řízení bylo uzavřít smlouvu s vybraným uchazečem, který bude mít dostatečné zkušenosti se zajištěním služeb spojených s provozem světelné LED tabule, aby mohl průběžně poskytovat tyto služby dle stanoveného termínového kalendáře vybraných jezdeckých závodů v České republice,“ připomněla ČJF na svých internetových stránkách.
 
Vybraný účastník měl v rámci plnění předmětu výběrového řízení zajišťovat obsluhu LED tabule, přívěsného vozíku za osobní automobil na přepravu LED tabule, notebook se softwarem na obsluhu LED tabule, dále pak samotnou přepravu LED tabule, montáž a demontáž na místě určení a v neposlední řadě administrativu spojenou s obsluhou LED tabule.
 
Hodnotící komise v tomto případě doporučila výběrové řízení zrušit jednak z důvodu, že předložené nabídky nesplňovaly požadované náležitosti, a protože bylo výběrové řízení nepřesně zadáno.
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Tomáš Holcbecher, CSI2*-W Prague Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE