reklama 11C

ČJF doplnila do JIS možnost importovat výsledky mezinárodních závodů

ikonka

Česká jezdecká federace se na svých stránkách pochlubila novou funkcí Jezdeckého informačního systému. Po pěti letech provozu je do něj možné importovat výsledky mezinárodních závodů ve formátu pro FEI.
22.01.2022 19:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jezdecký informační systém České jezdecké federace funguje již pět let. Do ostrého provozu byl spuštěn v lednu 2017. Zastřešující organizace jezdeckého sportu v České republice průběžně pracuje na jeho dalším rozvoji a jednu novinku si připravila i na začátek letošního roku.
 
„Součástí ranního upgradu, který proběhl ve čtvrtek 20. ledna, byla do JISu nasazena nová funkce. Ta umožňuje importovat výsledky mezinárodních závodů ve formátu pro FEI,“ uvedli zástupci České jezdecké federace na oficiálním webu ČJF.
 
„V současnosti probíhá testování funkce a v nejbližší době budou doplněny výsledky z českých mezinárodních závodů,“ doplnili.
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE