reklama 11B

Radek Rouč se od neděle ujal funkce prezidenta České jezdecké federace

ikonka

Česká jezdecká federace má od neděle 28. listopadu nového prezidenta. Stal se jím na základě říjnové volební konference ČJF v Nymburce Radek Rouč, který v této pozici nahradil odstupující Olgu Plachou. Ta by měla být viceprezidentkou ČJF pro sport.
29.11.2021 16:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jak informovala Česká jezdecká federace prostřednictvím svých internetových stránek, v neděli 28. listopadu započala funkce nového prezidenta ČJF Radka Rouče. 
 
Dosavadní prezidentka této zastřešující organizace jezdeckého sportu, Olga Plachá, by se již brzy měla stát viceprezidentkou ČJF pro sport, kterou se přechodně stala Michaela Kodadová. Ta však dle dohody krátce po říjnové volební konferenci rezignovala. Dovolení nového člena Výkonného výboru je plně v kompetenci Rady ČJF.
 

Psali jsme: Radek Rouč: Vůbec jsem nepřemýšlel o tom, že bych byl prezident ČJF

 
Připomeňme, že dalšími členy Výkonného výboru ČJF, který se v úterý 30. listopadu sejde v novém složení již podruhé, ale poprvé pod vedením Radka Rouče, jsou Sylvie Boušková pro legislativu, Eva Mentlíková pro vzdělávání, Vladimíra Pospíšilová pro ekonomiku, Lenka Sekaninová pro mezinárodní vztahy a Marek Holub jakožto řádný člen bez specifikace zaměření. 
 
Zdroj: ČJF
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE